Δεν υπάρχει Χάρτης

Date/Time
Date(s) - 31/03/2020 - 31/05/2020
9:00 πμ - 7:30 μμ

Location
ΙΨΕΠΑ

Categories No Categories


Η ψυχική υγεία, ισορροπία και ανθεκτικότητα αποτελεί πάντα για την ομάδα του ΙΨΕΠΑ προτεραιότητα. Θέλοντας να συνεχίσουμε το έργο μας ακολουθούμε τις εξελίξεις, προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα σε σχέση με την πανδημία και συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μέσω διαδικτύου.

Η αβεβαιότητα και το άγχος που μπορεί να προκαλέσει και η ανάγκη για προσαρμογή σε μια νέα καθημερινότητα μπορεί να εξαντλήσει τη ψυχική μας δύναμη κια ηρεμία.

Το ΙΨΕΠΑ μέσα στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών χαμηλού κόστους που προσφέρει μέσω των εκπαιδευόμενων ψυχοθεραπευτών του, παρέχει αυτή την περίοδο δωρεάν υπηρεσίες ψυχοθεραπείας μέσω διαδικτύου.

Οι υπηρεσίες παρέχονται για διάφορα θέματα και διαταραχές και απευθύνονται σε ενήλικες. Η θεραπεία που προσφέρεται είναι βασισμένη στο γνωσιακό συμπεριφορικό μοντέλο ψυχοθεραπείας και ακολουθεί τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα. Οι εκπαιδευόμενοι ψυχοθεραπευτές εποπτεύονται από έμπειρους επόπτες – ψυχοθεραπευτές σε σταθερή βάση έτσι ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα στο σχεδιασμό και την εφαρμογή της θεραπείας.
Οι θεραπευτικές συνεδρίες θα γίνονται σε προκαθορισμένα ραντεβού και έχουν διάρκεια 50 λεπτά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Μαρίνα Γιάγκου στο τηλέφωνο 70009057 για διευθέτηση ραντεβού. Για όλα τα αιτήματα θα γίνεται μια σύντομη συνεδρία αξιολόγησης και μετά θα παραπέμπονται σε εκπαιδευόμενο ψυχοθεραπευτή του ΙΨΕΠΑ.

Το ΙΨΕΠΑ δεσμεύεται για τη διασφάλιση της ποιότητας, της εμπιστευτικότητας και την εφαρμογή του δεοντολογικού κώδικα.