Το ΙΨΕΠΑ ανακοινώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για το νέο κύκλο μαθημάτων που θα ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου 2017.

Το πρόγραμμα είναι αξιολογημένο & αναγνωρισμένο από το Σύνδεσμο Γνωσιακών Συμπεριφορικών Ψυχοθεραπευτών Κύπρου (ΣΓΣΨΚ) & τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ψυχοθεραπευτών (ΠΣΨΘ).Το ΙΨΕΠΑ είναι Εγγεγραμμένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ψυχοθεραπείας του ΣΓΣΨΚ και του ΠΣΨΘ. Οι φοιτητές του προγράμματος μπορούν να εγγραφούν ως εκπαιδευόμενα μέλη στους 2 συνδέσμους και ολοκληρώνοντας το τριετές ή το τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης αντίστοιχα να αιτηθούν για πλήρη μέλη του ΣΓΣΨΚ και του ΠΣΨΘ (Εθνικός Φορέας Διαπίστευσης Ψυχοθεραπευτών(ΝΑΟ) του European Association of Psychotherapy – EAP στην Κύπρο).

Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Κριτήρια εκπαίδευσης για τη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Οι κύριοι διδάσκοντες στο πρόγραμμα έχουν πολυετή κλινική και διδακτική εμπειρία και είναι πιστοποιημένοι Γνωσιακοί Συμπεριφορικοί Ψυχοθεραπευτές από τον European Association for Behavioral & Cognitive Therapies (EABCT) και την Beck’s Academy of Cognitive Therapy. Είναι, επίσης, μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς και της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κατόχους πτυχίου ψυχολογίας, κοινωνικής εργασίας, ψυχιατρικής, νοσηλευτικής ψυχικής υγείας και άλλους επαγγελματίες του χώρου της ψυχικής υγείας και προσφέρει ολοκληρωμένη, εξειδικευμένη επαγγελματική εκπαίδευση στη θεωρία, τη μεθοδολογία και τις κλινικές εφαρμογές του Γνωσιακού Συμπεριφορικού μοντέλου ψυχοθεραπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.